Kahramanmaraş

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü

53. ASKOM Toplantısı Yapıldı

Güncelleme Tarihi: 29/06/2017

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Olağan Toplantısının 53.sü 29.06 2017 tarihinde Kahramanmaraş' İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı salonunda yapıldı.

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Nesrin Pircanoğlu başkanlığında başlayan toplantıya; Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdarecileri ile KSÜ Tıp Fakültesi, Özel Hastaneler ve İl-İlçe Hastanelerinin Acilden Sorumlu Başhekim Yardımcıları katıldı.

Saat 10:00 da başlayan toplantı, İl Ambulans Servisi Baş Hekimi Dr. İlyas ACARTÜRK  ASKOM’la ilgili detaylı bir sunum yaptı. Acil Sağlık Uygulamalarında hizmet kalitesinin ve uygulanabilirliğinin artırılması ve geliştirilmesi hakkında kararların alınmasıyla ASKOM toplantısı soru-cevap şeklinde sona erdi.

• DSC02270.JPG
  • DSC02277.JPG